Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Segítene nekem valaki? ,...

Adri95 kérdése:

Segítene nekem valaki? , Barátom tegnap nagyon meg betegedet, és szeretném meglepni valami finom Kajával! Mert tuti éhezik! De nem tudom mit kellene, ami viszonylag egyszerű, de jó is!

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 08:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Szilvásbukta?
2013. máj. 15. 08:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mi a baja, húsleves általában minden betegnek jólesik, főzz egy jó kis csibelevest.
2013. máj. 15. 08:39
 3/9 anonim ***** válasza:
kérdezd meg, mit enne szívesen? tudom, hogy így nem olyan meglepi, de egy betegnél ez nagyon fontos- érzi, mi segítené a gyógyulást.
2013. máj. 15. 08:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Karfiolleves, gombakrémleves, sárgarépakrémleves, ha szereti. Ezek könnyűek, és finomak is.
2013. máj. 15. 09:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Húsleves,benne csirkehús,sárgarépa,krumpli,karfiol,karalábé.

Leveshez tészta,második pedig a bennelevők.

A húsleves csodákra képes.

2013. máj. 15. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Betegnek én is jól bezöldségelt húslevest készítenék vagy csirkemellből, vagy sertés-karajból.

A levesből a husit kiszedném, és mint főtt húst, valami kis könnyű főzelékkel, vagy rizi-bizivel, hasonlóaval, ami a gyomrát nem üli meg, azzal adnám második fogásként.

Semmi szín alatt se nehéz, zsíros kaját, csak amit a gyomor könnyen emészt, de azért van benne nemcsak vitamint, hanem kalória is! És mellé pár szem kedvenc gyümölcsét, valódi rostos, de nem túl édes gyümölcslét. A folyadék is kell a szervezetnek.

2013. máj. 15. 10:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Na de mi baja? Mert nem mindegy, hogy náthás vagy gyomorrontása van :D
2013. máj. 15. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy éppen egy gyomor-műtéten esett át, vagy a cukszintje borult fel, és most akarják beállítani. Pl. ez utóbbi esetben egyenesen tilos bármi kaját is bevinni a betegnek, mert az orvosokat csúnyán át lehet vele verni, és akkor már nem fogják tudni a helyes értéket mérni.
2013. máj. 15. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:

egy kis főtt rizs natur husival(pulyka, csirke) hozzá párolt sárgarépa

kis főtt krumpli sóval, pici vajjal áttörve hozzá natur szelet

zöldségleves és a húsleves mellett szavazok én is

ha gyomorrontása van kerülni kell a tejes, zsíros, nehéz dolgokat

egy kis gyümölcsös piskóta vagy piritos sonkával, sajttal paradicsommal könnyű fogás

ha simán náthás, akkor lehetne készíteni zöldségkrémlevest fokhagymás kenyérkockával, vagy meleg gyümölcskrémlevest, de ha hasmenéses akkor ez nem ajánható

2013. máj. 15. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!