Segítene nekem valaki? , Barátom tegnap nagyon meg betegedet, és szeretném meglepni valami finom Kajával! Mert tuti éhezik! De nem tudom mit kellene, ami viszonylag egyszerű, de jó is!
Húsleves,benne csirkehús,sárgarépa,krumpli,karfiol,karalábé.
Leveshez tészta,második pedig a bennelevők.
A húsleves csodákra képes.
Betegnek én is jól bezöldségelt húslevest készítenék vagy csirkemellből, vagy sertés-karajból.
A levesből a husit kiszedném, és mint főtt húst, valami kis könnyű főzelékkel, vagy rizi-bizivel, hasonlóaval, ami a gyomrát nem üli meg, azzal adnám második fogásként.
Semmi szín alatt se nehéz, zsíros kaját, csak amit a gyomor könnyen emészt, de azért van benne nemcsak vitamint, hanem kalória is! És mellé pár szem kedvenc gyümölcsét, valódi rostos, de nem túl édes gyümölcslét. A folyadék is kell a szervezetnek.
egy kis főtt rizs natur husival(pulyka, csirke) hozzá párolt sárgarépa
kis főtt krumpli sóval, pici vajjal áttörve hozzá natur szelet
zöldségleves és a húsleves mellett szavazok én is
ha gyomorrontása van kerülni kell a tejes, zsíros, nehéz dolgokat
egy kis gyümölcsös piskóta vagy piritos sonkával, sajttal paradicsommal könnyű fogás
ha simán náthás, akkor lehetne készíteni zöldségkrémlevest fokhagymás kenyérkockával, vagy meleg gyümölcskrémlevest, de ha hasmenéses akkor ez nem ajánható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!