Sertes combol csinalhatok olyan etelt, hogy a sütöben krumplival es hagymaval megsütöm?
Figyelt kérdés
Elötte persze a hust elösütöm serpenyöben
Kezdö vagyok igen. :)
2013. okt. 27. 12:30
11/12 anonim válasza:
Én úgy szoktam, kizsírozom a tepsit, vastag karikákra vágom a krumplit, befűszerezem (általában valami fűszersóval), rádarabolom karikákban a hagymát, arra megy rá a szeletelt, fűszerezett hús (nem sütöm elő), közé pedig dobálok néhány gerezd fokhagymát. Pici vizet öntök alá, alufóliával leborítom és félpuhára párolom közepes lángon. Utána leveszem a fóliát, és nagy lángon pirosasra sütöm a hús mindkét oldalát.
12/12 anonim válasza:
Én vizet sosem öntök alá. Alufólia alatt zsírral elkezdem sütni és kb 1 óra után leveszem a fóliát. Addigra jól megpuhul és csak pirulnia kell.
Én nagyobb szeletekre vágnám a húst, befűszerezném, megtűzdelném fokhagymával. Megsütném a husit és utána ugyan abban a zsírban a krumplit a hagymával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!