Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kolbászt hogy jobb sütni,...

Kolbászt hogy jobb sütni, serpenyőben, tűzhelyen vagy tepsiben, sütőben?

Figyelt kérdés

2015. okt. 29. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez az adott kolbász fajtájától és a Te egyéni ízlésedtől függ. Ha sütőben, rácsos tepsiben sütöd úgy kevésbé lesz zsíros mind ha serpenyőben vagy sütőben és sima tepsiben sütnéd.

Úgyhogy, ha van rácsos tepsid (olyan fém tepsi, ahol a tepsin belül van megemelt rács) abban sütném. Legalább is, ha kimondott sütőkolbászt sütsz.

2015. okt. 29. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tepsiben sütőben.
2015. okt. 29. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Ezt a választ privát üzenetben kaptam:

Szia , büféztem , nyílt közepes lángon és serpenyőben . A félig megsült állapot után kell megszúrni késheggyel pár helyen . A sütőteret fröcsköli odaéghet és energia pazarló . A hentesek és a piacosok is tűzhelyen készítik .

2015. okt. 29. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Én serpenyőben szeretem jobban, de ez totál egyéni izlés kérdése.
2015. okt. 30. 06:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 hisztynka ***** válasza:
100%

Mi is sütőben szoktuk megsütni.

Én jobban szeretem, nem olyan zsíros.

2015. okt. 31. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!