Kolbászt hogy jobb sütni, serpenyőben, tűzhelyen vagy tepsiben, sütőben?
Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 12:18
1/5 anonim válasza:
Ez az adott kolbász fajtájától és a Te egyéni ízlésedtől függ. Ha sütőben, rácsos tepsiben sütöd úgy kevésbé lesz zsíros mind ha serpenyőben vagy sütőben és sima tepsiben sütnéd.
Úgyhogy, ha van rácsos tepsid (olyan fém tepsi, ahol a tepsin belül van megemelt rács) abban sütném. Legalább is, ha kimondott sütőkolbászt sütsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt a választ privát üzenetben kaptam:
Szia , büféztem , nyílt közepes lángon és serpenyőben . A félig megsült állapot után kell megszúrni késheggyel pár helyen . A sütőteret fröcsköli odaéghet és energia pazarló . A hentesek és a piacosok is tűzhelyen készítik .
2015. okt. 29. 15:51
4/5 anonim válasza:
Én serpenyőben szeretem jobban, de ez totál egyéni izlés kérdése.
5/5 hisztynka válasza:
Mi is sütőben szoktuk megsütni.
Én jobban szeretem, nem olyan zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!