Mit rontottam el hogy tejfol ize lett?
Figyelt kérdés
csirkepaprikast csinaltam egy recept szerint.masfel dl tejfolt raktam bele liszttel de az egesznek tejfol ize lett.fuszereztem is pedig.#tejföl #csirkepaprikas
2016. jún. 29. 22:28
1/5 anonim válasza:
Nem jól fűszerezted,nem volt szaftja, kevés volt a hús?
3/5 A kérdező kommentje:
a fuszerezes jo volt szerintem.a szaftja kb 3dl volt.abba raktam a tejfolt
2016. jún. 29. 23:35
4/5 anonim válasza:
A tejfölös csirkepaprikásnak leginkább tejföl íze is van.
Kb 3 deci szaft pedig elég kevés volt másfél deci tejfül plusz liszt habaráshoz.Gyakorlatilag fele tejföl lett így.
Gazdag, dús, és kellő mennyiségű alapot kell csinálni egy paprikás alá.
5/5 anonim válasza:
Sok tejfölt tettél bele :)
Csinálj még hozzá szaftot. Kockaellenes vagyok alapból, de a leggyorsabban pörköltszaft kockával tudod megjavítani.
A másik verzió, hogy pirítasz hagymát, teszel bele egy kis paprikát, nagyon kicsi paradicsomot (termékmintányit), sót, borsot, pirospaprikát, kicsit sózd el a tejföl miatt. Összefőzöd jó sűrűre, és összeöntöd a csirkével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!