A beiglinek badag lett a tesztaja, mit rontottam el? Sokaig sult, a kulseje meg is szaradt de a belseje suletlen.
Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 12:02
3/13 anonim válasza:
Gondolom bodag akart lenni, az sima liszt-víz-só alapú kemény lepényfélére sütött "kenyér " Cigánykenyérnek is nevezik.lecsóval is szokták fogyasztani, ahol ez népszerű.
A kérdésre sajnos nem tudom a pontos választ, esetleg, ha leírná a kérdező az összetevőket.
4/13 A kérdező kommentje:
Badag= tomor, suletlen
2014. nov. 27. 12:48
5/13 anonim válasza:
Írd be a receptet, meg azt, hogy hogyan sütötted, akkor lehet csak segíteni.
7/13 anonim válasza:
Nem tudom, rendesen felfutott az élesztö? Mert a receptben ez nincs beleírva. Az élesztöt a tejbe morzsolva meg kell várni, mire felfut (elkezd habzani) és csak utána szabad a tojássárgáját beletenni.
8/13 A kérdező kommentje:
Igen, felfutott az eleszto. Most arra gondolok, a sutovel lehet gond. Talan nem futott fel 200 fokra elomelegites kozben es sutes alatt.
2014. nov. 27. 19:23
9/13 anonim válasza:
Az is lehet, márcsak azért is, mert azt írtad, hogy sokáig sült.
10/13 anonim válasza:
Nekem is volt tegnap a gondolatom, hogy a sütési hő és idő lehet a gond.
De hogy bírod kimérni ezeket a patikai adagokat ?:) és szerintem kevés a zsiradék, sok a szárazanyag, de ez csak az én véleményem.
Ennél sokkal jobb receptek is vannak beiglire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!