A citromos muffinomnak miért lyukacsos a belseje, és (miért) ragad bele a m. papírba? Másik recept?
A konkrét receptedet nem ismerjük, de a sütőportól lehet lyukacsos, de ezzel szerintem nincs semmi baj. levegősebb, könnyebb.persze eltúlozni sem szabad.
a zsiradékot sem írtad, hogy mit használsz, de , ami olajjal készül, nekem soha nem ragad bele muffinpapírba.
2 bögre liszteshez teszek 1 deci olajat, egy csomag sütőport.
Oké! :)
És a papírt kivajazzam?
Nem kell a papírt kivajazni, az olajos tésztától nem ragad bele.
De még egy tanácsot, ha elfogadsz, nem bánod meg.
Amikor megsült a muffin, a tepsit egy jó hidegvízzel átitatott viledára, vagy konyharuhára tedd, és hagyd állni 5-10 percig. a hidegvizes ruha és forró tepsi között kis pára keletkezik, így garantált, hogy a papír nem ragad rá a tésztára.De ez a módszer érvényes minden sütire, akár sütőpapír van alatt, akár kikent-lisztezett pl a gyümölcstorta.
Sok sikert a sütéshez :)
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!