Steak nektek is "odaég"?
Figyelt kérdés
A receptekben az szerepel, hogy a húst ne mozgassuk másfél percig a steak sütés elején.
Bélszínt használok, serpenyőbe helyezés előtt be szoktam kenni kókuszolajjal is.
A végeredmény tényleg nagyon durván finom. Viszon a serpenyőben mindig bennemarad egy ráégett réteg, és eléggé zavar a füst is.
Ti hogy csináljátok ezt? Nektek is benne szokott maradni egy ráégett réteg?
2016. aug. 30. 22:32
1/7 anonim válasza:
Az nem ráégett réteg, hanem az odasült hús.
Abból lehet a legjobb szószokat csinálni egy kis folyadékkel fellazítva, vajjal sűrítve.
2/7 anonim válasza:
Én folyamatosan forgatom, kb. 15 mp-enként úgy 5 percen át. Tökéletes lesz, egyforma széles sávban szürke a két oldala a rózsaszín közepe körül, és van egy finom kérge is.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A kókuszolajat azért használok, mert jóval egészségesebb. De akkor kipróbálom másik zsiradékkal.
Ti milyen serpenyőt használtok? Én egy szuperteflon Tefalt, lehet ez a gond?
2016. aug. 31. 08:12
6/7 anonim válasza:
Sima teflont (Tefalt), vajat, és ezt a 15 mp-ként forgatós módszert. Először nagyon forróra hevítsd fel az üres serpenyőt. Utána dobd bele a darab vajat és a húst egyszerre. A húst csak sózni szabad sütés előtt, borsozni nem, mert a bors ráég.
7/7 anonim válasza:
Nem egészségesebb a kókuszolaj, mint a vaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!