Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért esik mindig össze a...

AndreaBianka kérdése:

Miért esik mindig össze a piskótám?

Figyelt kérdés

Nos, az lenne a kérdésem azokhoz akik gyakran szoktak sütni, hogy a piskótám mitől esik össze folyton? :c

Nem szoktam rányitni csak 20perc után a tűpróba miatt..

Sütőport is rakok bele. (1cs.)

Valakinek valami tipp, hogy mit csináljak, hogy ne essen össze?



2016. aug. 26. 09:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Amikor kevered ossze a kivert sargajat es a kivert feherjet, ovatosan keverd, nehogy osszetorjon a tojasfeherje, amitol osszeesik a teszta.
2016. aug. 26. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Mikor esik össze a sütés végén? Mert akkor ne vedd ki rögtön, csak nyisd ki nagyobb résnyire a sütőajtót, hogy ne egyszerre érje a hidegebb levegő. A régiek lisztként is fele rétes, fele finomlisztet használtak, az jobban megtartja a formát, nem tud összeesni annyira. Érdemes kísérletezni, ha egyszer rájössz mi okozza, mindig tuti piskótád lesz utána. Sok sikert :)
2016. aug. 26. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Van-e ablak a sütő ajtaján?

[link]

2016. aug. 29. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!