Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért esik össze a piskótám,...

Miért esik össze a piskótám, amikor kiveszem a sütőből?

Figyelt kérdés
Sima piskótát (tortalapot) készítetettem 7 tojás, 7 kanál cukor, 7 kanál liszt, 1 cs. sütőpor. A sütőben szépen feljön, de amikor kiveszem, pár perc alatt összeesik. Ez normális vagy valamit rosszul csinálok?
2010. febr. 26. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Legközelebb próbáld meg, hogy amikor berakod a sütőbe a piskótát nem csukod rá teljesen a sütő ajtaját, hanem kitámasztod egy fakanállal. Így mikor kiveszed 100%, hogy nem esik össze.
2010. febr. 26. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Sütés után 10-15 percig nem szabad kivenni a sütöből.
2010. febr. 26. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:

Előzőtől kérdezem:

És ha több lapot sütök külön külön akkor mindegyik után kapcsoljam le a sütőt várjak 15 percet aztán vegyem ki, majd újra kapcsoljam be?

Ez egy kicsit hosszadalmas nem?


Én pudingporos piskótát csináltam ma és szép, nem esik össze.


2 kanál liszt

1 kanál pudingpor

3 kanál cukor

3 tojás


Szerintem szuper.

És ha sárgát szeretnél akkor vaniliás, ha halványabb barnát akkor csokis, ha rózsaszíneset akkor puncs vagy epres puding porból.

2010. febr. 27. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. febr. 28. 08:39

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!