MIért megy össze a piskótám?
Figyelt kérdés
sütés közben szépen felnö,de miután kiveszem ,összemegy.
elömelegitett lerbe sütöm.
2011. febr. 27. 16:02
2/5 anonim válasza:
Tűpróbáig kell sütni,de 15-20 percig TILOS a sütő ajtaját kinyitni!!!
3/5 anonim válasza:
Próbáld a tojásfehérjével kezdeni a felverést. (cukorral)
Amikor már kemény, egyenként bele a sárgáját, azzal is sokáig kell verni.
Legvégén a lisztet bele, óvatosan.
A tepsi oldalát nem szabad bekenni soha, csak az alját. Attól is összeeshet.
4/5 anonim válasza:
Ha fele lisztet pótolod ételkeményítővel, nem esik össze még ha a sütő ajtaját kinyitod sem. Ha 8 kanál lisztet ír a recept 4 kanál liszt,4 kanál keményítő. Én már rég így sütöm mert nekem is mindig össze esett. Pennybe lehet kapni 200 ft körül egy dobozzal.
5/5 anonim válasza:
Nekem régebben az volt a problémám,hogy bár a tűpróba szerint megsült a piskóta,mégis ráragadt a sűtő papirra.
Ezért kipróbáltam,hogy egy kanál cukorral kevesebbet keverek bele. Bevált. Azóta nem ragad a sütőpapirra.
Második válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!