Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » MIért megy össze a piskótám?

MIért megy össze a piskótám?

Figyelt kérdés

sütés közben szépen felnö,de miután kiveszem ,összemegy.

elömelegitett lerbe sütöm.


2011. febr. 27. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet, hogy hamar veszed ki
2011. febr. 27. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Tűpróbáig kell sütni,de 15-20 percig TILOS a sütő ajtaját kinyitni!!!
2011. febr. 27. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Próbáld a tojásfehérjével kezdeni a felverést. (cukorral)

Amikor már kemény, egyenként bele a sárgáját, azzal is sokáig kell verni.

Legvégén a lisztet bele, óvatosan.

A tepsi oldalát nem szabad bekenni soha, csak az alját. Attól is összeeshet.

2011. febr. 27. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha fele lisztet pótolod ételkeményítővel, nem esik össze még ha a sütő ajtaját kinyitod sem. Ha 8 kanál lisztet ír a recept 4 kanál liszt,4 kanál keményítő. Én már rég így sütöm mert nekem is mindig össze esett. Pennybe lehet kapni 200 ft körül egy dobozzal.
2011. febr. 27. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem régebben az volt a problémám,hogy bár a tűpróba szerint megsült a piskóta,mégis ráragadt a sűtő papirra.

Ezért kipróbáltam,hogy egy kanál cukorral kevesebbet keverek bele. Bevált. Azóta nem ragad a sütőpapirra.


Második válaszoló vagyok.

2011. márc. 1. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!