Miért esik össze folyton a piskótám?
Szia!
Mit teszel bele sütőport, vagy szódabikerbónát? Mennyit???
1 csomag sütőport,6 ek. liszt,6 tojás, 6 ek. cukor.
A tojást is külön verem fel.
Most azért annyira ne essél kétségbe. Anyukám sütiei közül mindíg azok voltak a legfinomabbak, amik nem úgy néztek ki, mint kellett volna.
Inkább az íze legyen jó, mint a kinézete. :)
igaz, az előttem szóló, egy csomag sütőpor rengeteg.
Egyébként is egy szakszerűen összedolgozott piskótamassza sütőpor nélül sem eshet össze!
Lehet , hogy nem vered a fehérjét elég keményre, és én hat tojáshoz keveslem azt a lisztet és a cukor mennyiségét.
vagy túlságosan összetörik a fehérje az összekeverés közben.
Ha kivajazod a tepsit, vagy a tortaformát,az sem tesz jót,az is lehúzza a masszát.
Igen, én is erre gondoltam.
Egyébként az természetse, hogy sütés után egy kicsit lejjebb "lappad", de természetesen legalább másfélszer olyan magas kell maradjon marad mint a nyers massza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!