Miért esik mindig össze a piskótám?
Figyelt kérdés
6 TOJÁS 6CUKOR ÉS IGY TOVÁBB2010. júl. 11. 11:53
1/8 anonim válasza:
Attól is lehet hogy hideg a tojás. . .
2/8 anonim válasza:
Sütõport tettél bele,amelyet el kell keverni a liszttel mielõtt a tojàsba teszed, és nem szabad nyitogatni a sütõajtajàt!
3/8 anonim válasza:
keményre fel kell verni a habot, és óvatosan kell összekeverni, nehogy "összetörd"
4/8 anonim válasza:
Plusz a sütő ajtaját sem szabad nyitogatni.
5/8 A kérdező kommentje:
1 egész sütöport tetem bele kemény habot verek a sárgába a liszt cukor sütöpor nem nyitogatom mindig össze esik:-(köszönöm a segítséget nektek
2010. júl. 11. 12:27
6/8 anonim válasza:
6 tojàshoz én nem szoktam egész sütõport tenni,a fele is elég,lehet azért esik össze.
7/8 anonim válasza:
Ha 6 kanál liszthez teszel 1 egész sütőport, akkor az a baj. Nagyon sok ez ennyi liszthez, ennyi fél kilóhoz elég. Legközelebb egy fél zacskónál ne tegyél bele többet.
8/8 anonim válasza:
Nekem igy soha nem esik össze.A tojàsfehérjét felverem egy pici sóval kõzben fokozatosan hozzàadom a cukrot habverés közben,és a tojàssàrgàjàt egyenként csak ugy belepotyogtatom,és végül a sütõporral elkevert lisztet.Elõmelegitett sütõbe teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!