Nyugati filmekben "marha sültet" esznek. Az hogy készül? Milyen részekből? Nem frissen sült!
Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 08:58
22/22 anonim válasza:
Te a "Roast beef"-ről beszélsz , amit esznek frissen meleren is , de másnap hidegen szeletelik , mustérral , szószokkal szendvicsnek . Lehet scotch filet , rump , topside (a magyar fodításnak nem sok értelme van , mindent hátszinnek fordít , pedig a topsáde az a comb felső része , a rump meg azthiszem inkább a fartő ..
Lehet csinálni vesepecsenyéből , de nem érdemes. Túl száraz , nincs benne elég zsír Rövidkarajból viszont isteni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!