Marha hátszínt hogyan süssem, milyen páccal?
Figyelt kérdés
Vettem 4 szép szelet marha hátszínt. Serpenyőben sütve szeretnénk megenni, bepácolva előtte. Sosem vettem marhát még, nem ismerem. Bevált pác érdekelne, férjem kérése: a kevesebb több, ne legyen agyonfűszerezve, hogy a hús íze is érezhető legyen. Vettem vörösbort, egy ismerősöm tudom, hogy azt is tett a páchoz, ill. a férjem imádja a fokhagymát.
Tudtok segíteni? Neten annyi féle van, hogy elvesztem a receptekben
2016. júl. 14. 11:44
1/1 anonim válasza:
Én nagyon szeretem vörösborba és cayenne borssal.
Szerintem finom ha vörösborba és aszaltgyümibe van pácolva.
Én is fokhagyma rajongó vagyok, de nekem az nem passzol annyira a marhához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!