Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Az előre csomagolt páccal...

Az előre csomagolt páccal készített húst meg kell sózni?

Figyelt kérdés
Legutóbb, amikor húshoz való alapporral főztem, nem sóztam meg külön a húst, gondolván, hogy az alapporban biztos van elég. Tévedtem, a hús sótlan lett, a szósszal együtt megsózva meg már ehetetlen lett. Gondolom a pác nem ugyan úgy működik, mint a szósz alappor, de a biztonság kedvéért gondoltam megkérdezem.
2015. aug. 31. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Én az ilyenek elkerülése végett nem használok semmilyen mártás meg alap port.

A fűszert simán kóstold meg és ha nem érzed elég sósnak akkor keverj bele még egy kis sót.

2015. aug. 31. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincs gond az utolagos sozassal, alapbol a marhahust es a majat ugy is utolag szokas megsozni. De, hogy van-e a trutyiban so, azt elolvashatod a csomagolason.
2015. szept. 1. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!