Az előre csomagolt páccal készített húst meg kell sózni?
Figyelt kérdés
Legutóbb, amikor húshoz való alapporral főztem, nem sóztam meg külön a húst, gondolván, hogy az alapporban biztos van elég. Tévedtem, a hús sótlan lett, a szósszal együtt megsózva meg már ehetetlen lett. Gondolom a pác nem ugyan úgy működik, mint a szósz alappor, de a biztonság kedvéért gondoltam megkérdezem.2015. aug. 31. 18:49
1/2 anonim válasza:
Én az ilyenek elkerülése végett nem használok semmilyen mártás meg alap port.
A fűszert simán kóstold meg és ha nem érzed elég sósnak akkor keverj bele még egy kis sót.
2/2 anonim válasza:
Nincs gond az utolagos sozassal, alapbol a marhahust es a majat ugy is utolag szokas megsozni. De, hogy van-e a trutyiban so, azt elolvashatod a csomagolason.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!