A házilag készített ketchupból hogy lesz olyan sűrű massza mint a boltiban? Nekem darabos lesz csak kanállal lehet enni.
Figyelt kérdés
A virslit ha belemártom nem marad rajta a ketchup kanállal kell hozzá enni.2015. aug. 19. 09:25
1/9 anonim válasza:
Biztosan nem teszel hozzá guar-gumit.
4/9 anonim válasza:
Ja, azt hittem túl sűrű. Akkor még főzni kell egy kicsit. De valamennyire a levegőn is kiszárad. Vagy főzhetsz bele keményítőt / zselatint.
5/9 Ügyet Lenke válasza:
a bolti az pépesítve van, nincs benne a zöldség héja stb...préseld ki te is, vagy turmixold le...
6/9 anonim válasza:
Mienkben sincs bent a heja, megs3 olyan. Talan zselesiteni lehetne esetleg....de ez csak egy gondolat
7/9 anonim válasza:
Én nem rudom, nekem olyan állagú lett, mint a bolti.
Csak finomabb, nem olyan főleg cukros ízű.
A mindmegettéről vettem a receptet, csak pont azt csináltam, amit írt.
9/9 nekedAdrián válasza:
sok vizet tettél bele és híg lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!