Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hagymás rostélyoshoz, hogyan...

Hagymás rostélyoshoz, hogyan kell a hátszínt omlosra sütni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 10:49
 1/1 doboszoli ***** válasza:

Klopfolva zsíron lehúzatni, majd puhára párolni, végül újra zsírjára sütni. Ezután rá a hagyma, nekem ropogósan, van akinek csak párolva.

Term. fűszerezni a húst.

2012. dec. 10. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!