Hagymás rostélyoshoz, hogyan kell a hátszínt omlosra sütni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 10:49
1/1 doboszoli válasza:
Klopfolva zsíron lehúzatni, majd puhára párolni, végül újra zsírjára sütni. Ezután rá a hagyma, nekem ropogósan, van akinek csak párolva.
Term. fűszerezni a húst.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!