Mi az a zsír a spárgámon?
Jó Estét Nektek !
Elkezdtünk zsírpapírt használni valaki ajánlására és abban sütöttük a spárgát pár alkalommal; legutoljára viszont megfigyeltem, hogy volt valami zsír a spárgán, amit nem értek honnan származik.
Egyrészt gondoltam, hogy a zsírpapírtól van, de az interneten nem találtam semmilyen információt, hogy az valóban tartalmazna zsírt ( sőt, azt olvastam, hogy direkt azért van, hogy a zsírt ne engedje átfolyni ) , másrészt viszont az sem tűnik logikusnak, hogy a spárgából jön, mert hogy lehet ennyi zsír a spárgában ?
Oké, nem annyi zsír, hogy megkenjek vele egy kenyeret, de azért eléggé zsíros a spárga és tisztán látszik, hogy fehér.....
Köszönöm előre is !
Értem és köszönöm a válaszokat, de engem konkrétan azért érdekelne az is, hogy végül is MIBŐL van az a zsír ?
Azért kérdezem, mert én elég egészség-rögeszmések vagyunk , ezért nem igazán nyúlok olyasmihez, amiben nem tudom, hogy mi van.
Találok inkább más megoldást a spárgára, de ha esetleg valaki tudja konkrétan mi van a zsírpapírban ( mégis mi az a fehér anyag, amit magunkba teszünk ?! ) , akkor előre is köszönöm !
Amúgy miért nem használunk sütőpapírt : hát használhatnánk, de ez a zsírpapíros megoldás finom....annyira finom, hogy már gyanús volt. Most meg méginkább gyanús, hogy senki nem tudja mi van konkrétan benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!