Így jobb lesz a hókifli?
Figyelt kérdés
Nincs itthon vaj, és nem is szándékozom venni. De viszont van itthon disznózsír. A hókiflibe a vajat ill. zsírt fele-fele arányban szoktam beletenni, da vajon jobb lesz, ha a vaj helyett is zsírt teszek bele? Margarint nem használok soha.2016. máj. 1. 20:51
1/3 anonim válasza:
Szerintem jó :)
Mindkettő egy olajos zsíros dolog tehat szerintem OK! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezért gondoltam, hogy jó lesz, de mielőtt kísérleteznék a receptemmel, gondoltam kiírom a kérdést.
2016. máj. 1. 23:09
3/3 anonim válasza:
Én is szoktam zsírral a hókiflit is, semmi eltérést nem tapasztaltam, azon kívül, hogy még porhanyósabb lett.
Normál esetben és is felesben csinálom vajjal, de nincs mindig itthon vaj, és akkor jön a csak zsíros megoldás. Teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!