Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Így jobb lesz a hókifli?

Így jobb lesz a hókifli?

Figyelt kérdés
Nincs itthon vaj, és nem is szándékozom venni. De viszont van itthon disznózsír. A hókiflibe a vajat ill. zsírt fele-fele arányban szoktam beletenni, da vajon jobb lesz, ha a vaj helyett is zsírt teszek bele? Margarint nem használok soha.

2016. máj. 1. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó :)

Mindkettő egy olajos zsíros dolog tehat szerintem OK! :)

2016. máj. 1. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezért gondoltam, hogy jó lesz, de mielőtt kísérleteznék a receptemmel, gondoltam kiírom a kérdést.
2016. máj. 1. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is szoktam zsírral a hókiflit is, semmi eltérést nem tapasztaltam, azon kívül, hogy még porhanyósabb lett.

Normál esetben és is felesben csinálom vajjal, de nincs mindig itthon vaj, és akkor jön a csak zsíros megoldás. Teljesen jó.

2016. máj. 2. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!