Hókifli; Hogyan jobb: zsírral, margarinnal vagy vajjal?
A margarin egészségtelen azt semmiképp sem.
A zsír se mind1, de akkor már inkább az igazi vaj.
Egyébként a legegészségesebb a kókusz zsír.
A legegészségesebb a disznózsír, főleg sütéshez. (Főzéshez is)
Ha zsírral készíted omlósabb lesz, vajjal nehezebb a tésztája. A margarinnal is majdnem olyan, mint vajjal.
Fele zsír fele vajjal szoktam. nagyon finom omlós.
de persze a vaj helyett használtam már margarint is, azzal sem lett rosszabb...
Kókuszzsír... persze, meg hátulra egy tollsöprű :)
Disznózsír a legegészségesebb mi?
Akkor egyétek csak ha azt hiszitek nektek az jó.
A margarin a hidrogénezés miatt nem egészséges, hosszú meg a közepes szénláncok tudjátok, de szerintem itt sokan szelik a Rámát bicskával, úgy hogy nem részletezem.
Legyen elég annyi, ha sütsz főzöl, akkor kókusz vagy pálma zsír, ebben a sorrendben.
A kókusz nem pálma ??
Most már legalább tudjuk kik pontozták le a hagyományos, de normális alapanyagokat tartamazó válaszokat...
Ha nektek telik közel 5000 ft/kg-os kókuszzsírra, szívetek joga azzal sütni főzni.
De még senki sem fordult fel sem a zsírtól, sem a vajtól , de még a margarintól sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!