Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hókifli; Hogyan jobb: zsírral,...

Hókifli; Hogyan jobb: zsírral, margarinnal vagy vajjal?

Figyelt kérdés

2013. szept. 22. 21:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%

A margarin egészségtelen azt semmiképp sem.

A zsír se mind1, de akkor már inkább az igazi vaj.

Egyébként a legegészségesebb a kókusz zsír.

2013. szept. 22. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
50%

A legegészségesebb a disznózsír, főleg sütéshez. (Főzéshez is)

Ha zsírral készíted omlósabb lesz, vajjal nehezebb a tésztája. A margarinnal is majdnem olyan, mint vajjal.

2013. szept. 22. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:

Fele zsír fele vajjal szoktam. nagyon finom omlós.

de persze a vaj helyett használtam már margarint is, azzal sem lett rosszabb...

Kókuszzsír... persze, meg hátulra egy tollsöprű :)

2013. szept. 23. 08:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
Izles kerdese. Sokan a zsirra eskusznek,en nem eszem allati zsiradekot,margarinnal csinalok mindent vagy kokuszzsirral,amihez vajat vagy zsirt irnak. A hokifli minden karacsonykor elkeszul nalunk, gesztenyes, dios vagy sima vanilias tesztaval,nem toltjuk meg,csak porcukrozzuk es mindig nagy sikere van!
2013. szept. 23. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
42%
Én vajjal szeretem, a margarin mérgező. Zsírral nagyon más az íze, sztem a zsír a sós tésztákhoz jobban passzol. Itt egy bevált recept: [link]
2013. szept. 23. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Mérgező az eszed tokja ...
2013. szept. 23. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
31%
Mergezo? Dragasag,nem a patkanyirtokrol van szo,valamit elneztel. A novenyi es allati zsiradekokrol beszelunk!!!
2013. szept. 23. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
47%

Disznózsír a legegészségesebb mi?

Akkor egyétek csak ha azt hiszitek nektek az jó.

A margarin a hidrogénezés miatt nem egészséges, hosszú meg a közepes szénláncok tudjátok, de szerintem itt sokan szelik a Rámát bicskával, úgy hogy nem részletezem.

Legyen elég annyi, ha sütsz főzöl, akkor kókusz vagy pálma zsír, ebben a sorrendben.

2013. szept. 24. 00:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

A kókusz nem pálma ??

Most már legalább tudjuk kik pontozták le a hagyományos, de normális alapanyagokat tartamazó válaszokat...

Ha nektek telik közel 5000 ft/kg-os kókuszzsírra, szívetek joga azzal sütni főzni.

De még senki sem fordult fel sem a zsírtól, sem a vajtól , de még a margarintól sem.

2013. szept. 24. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
milyen 5000/kg? inkább 1000/kg
2013. szept. 24. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!