Melyiket jobb ezek közül rántani illetve melyiket lehet? 2 kategória van, a sertés és a csirke
Sertések közül: sertéskaraj csont nélkül, sertéstarja csont nélkül, sertéscomb
Csirke húsok közül: Csirke alsó comb, csirke felsőcomb, csirkemell, csirkeszárny
Ponty szeletet lehet rántani?
sertés karaj az a legjobb trja zsíros a comb vizesebb
Csirke mind jó ,de én legjobban a mellit szeretem rántani a többit sütőzacsiba sütni isteni
Ponty jó
A sertésből mindegyiket lehet, nem baj ha a tarja zsírosabb.
A csirkéből a mellehúsa nagyon száraz, inkább a combot rántanám ki kicsontozva. Ha szeretitek a szárnyat is ki lehet rántani, csak azon nem sok az ennivaló.
Igen, bármelyiket meg lehet sütni és finom lesz.
A ponty is finom sütve is, rántva is, sőt még halászlébe is.
Amiket leírtál mindegyiket lehet rántani és finomak is. Sok férfi inkább a csontosat szereti karajból és tarjából is.Nálunk a comb nem megy annyira, inkább a lapocka,tarja, ha már sertés. csirke is lehet csontosan, vagy kicsontozva, combja, melle.
pontyot is gyakran eszünk rántva, nagyon szeretjük.
Rangsort nem tudnék állítani, de szerintem ahány válaszoló, annyiféle ízlés fog megjelenni a válaszokban. és ez így kerek.
Nálam:
sertés: tarja, szűz, ...karaj, stb.
csirke: szárny, combok
ponty: a rántott pontyszeletnél jobb dolog kevés van a gasztronómiai életemben. Takaros 2-3 kilós nyurga, vastag panírban, tartárral, frissen, forrón, könnyű fehér borral kísérve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!