Angliában mit használtok az otthoni csirke meg mindenféle hús fűszerek helyett?
Figyelt kérdés
Mert itt kb egyfélét találtam. A sütőzacskósok vannak mindenhol, azok meg általában drágák.2013. aug. 30. 20:47
1/10 anonim válasza:
Angliáról nincs tapasztalatom, de tudatosan kerülöm az olyan fűszersókat, keverékeket, amiben nátrium-glutamát van.
2/10 anonim válasza:
Veszek alapfüszereket és összekeverem izlés szerint. Még MO-on sem használok füszerkeverékeket, föként olynaokat nem, amik tele vannak ízfokozókkal.
3/10 anonim válasza:
Vegyél csirkecombot v egész csirkét, pici olaj, aztán só, bors, kakukkfű, vagy curry, vagy majoranna, petrezselyem, ami a kezedbe akad, bedörzsölöd vele, azt' be a sütőbe. Nem kell mű-fűszer.
4/10 anonim válasza:
ha Angliában nem találsz fűszert, akkor nem is keresel! rengeteg fűszer van a nagy áruházakban, kis, főleg ázsiai boltokban. sokkal több fűszer elérhető itt, mint otthon. csak aki annyira magyar íz függő, az lehet hogy meg sem próbál más fűszereket.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy a magyar ízeket keresem, de nem találok fűszer keverékeket. Ok, hogy megvan külön a bors, majoranna, stb, csak ilyen keveréket nem találok, ami pl sültcsirkére jó. Otthon mindig olyat használtam. De akkor kénytelen leszek kotyvasztani valamit.
2013. aug. 30. 22:35
6/10 anonim válasza:
soha ne kész fűszerkeveréket használj! vegyél többféle fűszert, és avval dolgozz. sokkal finomabb lesz minden. rengeteg fűszer van, érdemes kombinálni az egyéni ízlésvilág figyelembe vételével.
7/10 anonim válasza:
A kész füszerkeverékek nagyrésze csak ízfokozó, füszer alig van benne.
Ha a megszokotthoz hasonló ízeket szeretnél, akkor a füszerkeveréken lévö füszerekböl keverj össze magadnak keveréket, vagy - ami még jobb - ezekböl adj annyir az ételhez, amennyi neked tetszik. Így ki tudod találni, hogy milyen arányban lesz nektek optimális.
De sokkal finomabb és változatosabb lesz a föztöd, ha idönként kicsit másként ízesíted azokat.
8/10 anonim válasza:
Angliában a világ összes sarkáról van városonként 5-5 élelmiszerbolt, ott nem tudsz rendes fűszereket venni? Ahelyett, hogy az ízfokozós hulladékot keresnéd, inkább menj be egy indiai vagy karibi üzletbe és érdeklődj, hogy mit ajánlanak és vegyél a szupermarketes árak töredékéért annyi fűszert, ami két évig elég lesz...
9/10 anonim válasza:
Az asdaban ott ahol a fuszerek vannak kis uvegben talalsz husokhoz is fuszerkevereket es kimondottan csirkehez is.
10/10 A kérdező kommentje:
Az Asdában most néztem, de csak 3 féle zacskósat találtam, üvegben most hirtelen nem emlékszem, de azok meg drágák. Mindegy, abból vettem kettőt, majd ha kell legközelebb kitalálok valamit. Veszek néhány féle fűszert.
2013. aug. 31. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!