Hogy lehet az, hogy az összes sütőben sült húsom sütési ideje jóval hosszabb, mint a receptekben leírt?
A sütőmmel biztos nincsen baj, a süteményeim mindig a megadott idővel és hőfokkal sülnek tökéletesre.
Most ezt a receptet készítettem, tekintettel arra, hogy elvileg 45 perc alatt készen van szerző szerint.
Nekem másfél órát sült, a végén még a hőfokon is emeltem 200-ra majd 210-re, de így sem pirult meg annyira, mint az övé.
Mit rontok el?
Ja és né csak combokat sütöttem, meg dobtam rá néhány bacon darabot, de ez elvileg nem kéne hogy számítson...
a húsoknak azért teljesen más a sütési ideje .
A legnagyobb részben a hús minőségétöl ,fajtájától az állatt korátol .függ ezért van az ,hogy van akinek a csirkecombra elég 45perc van akinek az 1óra is kevés . attól függ mit kaptál hentesnél ,piacon ,boltban receptekben a hús sütési idő csak irány mutatató . kivéve a steak amit percre pontosan be kell tartani a tőkéletes eredményhez .
4 darab csirkecombom volt, kettő kicsi és kettő nagyobb.
De azt jó hallani, hogy a "háztájinak" több kell.
Én a hentesnél vásárolom a húst, felettük lakunk, jóban vagyunk, szerintem csak jót ad nekem.
Szólt pl. hétfőn, hogy ez szombati vágás, mert hétfőn nincs vágóhíd stb.
Köszönöm Neked is.
Éppenséggel van római tálam, de csirkét nem szoktam benne csinálni.
Esetleg van bevált recepted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!