Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hókifli; Hogyan jobb: zsírral,...

Hókifli; Hogyan jobb: zsírral, margarinnal vagy vajjal?

Figyelt kérdés

2013. szept. 22. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

Nézz utána, aztán megtudod mennyibe kerül.

Egy fél kilós tégely a bioboltban 2270 ft volt, nem most, kicsit régebben. azóta biztos nem vitték le az árát.

Ha egy ezres lenne kilója, talán többen rászánnák magukat, hogy legalább kipróbálják...

2013. szept. 24. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
22%

Direktbe nem hal meg senki a margarintól sem, csak olyan 50 évesen előjönnek mondjuk érrendszeri, szív betegségek amiknek nem kéne, azt a sok marharépa meg már nem fogja tudni hogy mitől halt végül is.

Olyan 1300 környékén már lehet kókusz zsírt kapni 1 litereset.

Margarinnal csak az a baj hogy egy kémiailag összerakott sz@r, ti meg eszitek mer tuskóba lehet kapni ócsón.

Most kezdenek ébredezni meg törvény módosítani hogy ilyeneket már nem lehet árulni amik nem rég még lehetett, tehát amit X 10 éven keresztül ettek az emberek az mára csak kiderül hogy nem volt annyira egészséges mégsem. Innentől kezdve ne akarj meg győzni hogy éjjen mer ócsó és jó az, mert szerintem te erről még nem is tudtál.

Csak kussolás van róla, mert elég ciki nekik.

2013. szept. 24. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
4 vagyok. Mint irtam en kokuszzsirt hasznalok sutni es fozni, szendvicsbe , piritosra Flora margarint,azt a szivvedot. De elenyeszo a mennyiseg,amit hasznalok,nem tartom draganak egyiket sem. Nem az egeszsegemen fogok sporolni.
2013. szept. 24. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
Én sütéshez és a kenyérre kenve a vajat használom, a margarin egy mesterséges vaj. Főzéshez házi zsír,valódi szalonna, mert azt legalább tudom, hogy micsoda. A bolti kenőmájas helyett,készítek töpörtyű és resztelt máj vaj mustár keverékéből pástétomot.Kerülöm a csirkesonkát, is, mert ha jól tudom, a csirkének nincs is sonkája. Akkor miből készül? Valószínűleg húspépet kutyulnak össze minden vegyszerrel,és összepréselik. Ilyen a virsli, a krinolin,és a parizer is. 300 forintért vajon mennyi hús lehet a parizerben? Ezen is ellehet gondolkodni!
2013. szept. 26. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
A nagymamám is sütött isteni finom hókiflit, méghozzá zsírral. Kókuszzsír akkor még a mesében sem volt, nemhogy a boltban. Miértis nevezik zsírostésztának az ilyen jellegű sütemények alapját?
2013. dec. 14. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!