Olyan piskóta receptet szeretnék, ami könnyen elkészíthető, nem esik vissza, vaj kell hozzá liszt és tojás, és még annyit, hogy milyenfajta lisztből jobb készíteni? Továbbá milyen legyen a sütési mód, alsó-felső vagy légkeverés?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 16:39
1/2 anonim válasza:
Szia. Akkor esik ossze,ha kinyitod az ajtot. Vajat en soha nem teszek bele,akkor mar vajasteszta es nem piskota. Szerintem sima lisztbol a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!