Ki segít? Megszáradt a piskótám!
Figyelt kérdés
1,5-2 cm vastag piskótalapot sütöttem, joghurtos-túrós tölteléket akarok rátenni. Délutánra a piskóta csont száraz lett, pedig a kihűlés után becsomagoltam. Hogyan tudnám újra puhává tenni? Cukros tejjel? Nedves konyharuhába csomagolva? Vagy valami még jobb ötlet?2013. aug. 19. 20:03
1/7 anonim válasza:
Ilyenkor kell pohárkrémet vagy tiramisut vagy somlóit csinálni ;)
2/7 anonim válasza:
A joghurtos-túrós krémtől meg fog puhulni. még a pitetésztás alap is puha lesz tőle pedig az nem piskóta :)
3/7 anonim válasza:
A kremtol a csontszaraz babapiskota is atpuhul egy par ora alatt. Nem lesz gond, ne aggodj. Ha nagyon felsz, tejet kenhetsz ra vekonyan, vagy lekvart,bar nem tudom,az passzol e az izvilaghoz.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, holnap reggel elkészítem. Délutánra akkor valószínűleg meg fog puhulni.
2013. aug. 19. 21:47
5/7 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak: én mindig kenek rá egy vékony réteg lekvárt, mert attól jobban tapad hozzá a töltelék.
2013. aug. 19. 21:48
7/7 mustafa33 válasza:
Profi cukrászok nem tesznek a piskótába sütőport! Mert attól szárad ki. Ha jól felvered a tojást, attól is elég magas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!