Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A megszáradt zsemlét és...

A megszáradt zsemlét és kenyeret fasirton kívül még mihez tudom felhasználni?

Figyelt kérdés
Ledarálni nem tudom, nincs darálóm.

2013. márc. 16. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha már bundás-kenyér-koron is túl van, és nincs darálód, az sem baj.


Egy részét felkockázod, tepsiben sütőben megpirítod, jó lesz rántott levesbe.

A többit felszeled, tepsiben sütőben megpirítod, belerakod soronként egy neylon-zacsiba, és apróra klopfolod. Jó lesz, akár panírozáshoz, akár pirított állapotban prézlis-tésztának (+lekvár)!

2013. márc. 16. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell daráló : Késes robot gépbe és turmix gépbe is tudsz zsemlemorzsát csinálni :


Amire felhasználhatod :

Meleg szendvics

Kruton levesekbe salátákba

fasirthoz

májas töltelékhez


De itt talász még 1-2 ötletet

[link]

2013. márc. 16. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Sima sajtreszelon is le lehet reszelni panirnak.
2013. márc. 16. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
én is reszelni szoktam, nem darálni. kicsit fáradalmasabb, de megéri :)
2013. márc. 16. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
levesbe jó. ha pedig kiflid lenne, az mákos gubának.
2013. márc. 16. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!