A megszáradt zsemlét és kenyeret fasirton kívül még mihez tudom felhasználni?
Figyelt kérdés
Ledarálni nem tudom, nincs darálóm.2013. márc. 16. 10:43
1/5 anonim válasza:
Ha már bundás-kenyér-koron is túl van, és nincs darálód, az sem baj.
Egy részét felkockázod, tepsiben sütőben megpirítod, jó lesz rántott levesbe.
A többit felszeled, tepsiben sütőben megpirítod, belerakod soronként egy neylon-zacsiba, és apróra klopfolod. Jó lesz, akár panírozáshoz, akár pirított állapotban prézlis-tésztának (+lekvár)!
2/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell daráló : Késes robot gépbe és turmix gépbe is tudsz zsemlemorzsát csinálni :
Amire felhasználhatod :
Meleg szendvics
Kruton levesekbe salátákba
fasirthoz
májas töltelékhez
De itt talász még 1-2 ötletet
3/5 anonim válasza:
Sima sajtreszelon is le lehet reszelni panirnak.
4/5 anonim válasza:
én is reszelni szoktam, nem darálni. kicsit fáradalmasabb, de megéri :)
5/5 anonim válasza:
levesbe jó. ha pedig kiflid lenne, az mákos gubának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!