Mire tudnám felhasználni a completát? Nem kávézunk.
Szomorú. Azt hittem ez olyasmi, mint a tejpor.
Ha jönnek is kávézó vendégek, nálunk nem kávéznak, mert se kávénk, se kávégépünk :)
Hozzávalók:
30 dkg cukor
1 cs. vaníliás cukor
30 dkg kávékrémpor
30 dkg + 10 dkg kókuszreszelék
25 dkg margarin
1 dl víz
sótlan mogyoró
ételfesték: zöld, piros
Az 1 dl vízből, a van.cukorból és a cukorból szirupot főzünk. Amikor teljesen felolvadt a cukor, hagyjuk egy kicsit hűlni, majd tegyük bele a margarint. Ha teljesen kikavartuk, akkor öntsük bele a kávékrémport, és a 30 dkg kókuszreszeléket. Alaposan keverjük össze - vigyázat kissé nehézkes! Ezután tegyük hidegre, hogy könnyen formázható legyen.
Általában este szoktam készíteni, majd másnap formázom. A golyók közepébe 1-1 szem mogyorót teszek .
Ezt a recptet még nem probáltam ,de mivel kiváncsivá tett a kérdésed némi google keresés után ezt az egy olyan receptet találtam ami kávé krémporos . A többi mind tejpor kell ...
Köszönöm!
Igazából én is beírtam a keresőbe, csak úgy, hogy completa és recept. De csak különféle kávés italokat adott ki.
4. válaszoló vagyok, és nem értem, miért pontoztatok le 25%-ra.
A Completa NEM tejből van, ezt itt is meg lehet nézni:
Tehát nem tejpor. A kókuszos golyóhoz talán jó lesz, ha elnyomja a kókusz az ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!