Fejjel, vagy fej nélkül sütitek a sülthalat? és a farkát is levágjátok? Hogyan jobb?
Fejjel sütöm : A farkárol pedig csak az uszonyt vágom le.Illetve csak megfazinirozom mert amikor kisül nagyon finom ropogos .
Azért fejjel sütöm mert szeretem a paprikás lisztben sült hal szemét ,és a pofa húst ami nem sok hús de én nagyon szeretem..
Ha paprikás lisztben sütsz halat az édes törött paprika mellé keverj kevés füstölt paprikát a liszthez. Nagyon finom lesz tőle a hal..
Úgy ahogy az első csak amelyik hal kissebb mint a tenyerem azt jó ropogsra sütöm ,úgy hogy még a szálka is ehető .
A süllőt, amurt én is egybe sütőben sütöm . a csukából,harcsából pedig pörkölt lesz nálunk..
Nagyon meglepődtem a lepontozott válaszokon. Én mindenkinek megadtam a válaszukért járó tisztességes zöldet, mert mindenkié hasznos volt.Erre valamilyen tökéletlen társaság lepontoz mindenkit. (de nemcsak ennél a kérdésnél)Azért írtam ki a kérdést, mert nem fért bele sehogy sem egészben a serpenyőbe a paprikáslisztes hal. Aztán megoldottam, ezeket a nagyobbakat 3 darabba vágtam, így a "füle-farka" is belefért, jól át is sült és nagyon finom volt.
Köszönöm mégegyszer a hasznos válaszaitokat.
Sütni általában apró(tenyeres) halat szoktunk. Tisztításnál egyszerűbb, ha a fejet eltávolítjuk. A farka kiváló, ropogós csemege.
Nagyobbaknál(ponty, süllő, harcsa) a fej, farok, gerinc megy a halászlé alapba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!