Melyik raklettsütő a jobb? A teflonbevonatú vagy a kőlapos?
Figyelt kérdés
Raklettsütőt szeretnék venni, szerintetek melyik melegszik fel hamarabb, jobb minőségű... stb? Ha rárakok a sütőlapra pl. baconszalonnát és ezáltal kispriccelhet az olaj, mennyire veszélyes?2013. máj. 28. 14:38
1/2 anonim válasza:
Nekünk teflonos van és megvagyunk vele elégedve! A teflonos elég gyorsan felmelegszik, mi is szoktunk rajta szalonnát sütni de nem spriccel az olaj!
2/2 anonim válasza:
Nekünk is teflonos van, és az anyósoméknak is. Nagyon hamar felmelegszik, sosem spriccelt még az olaj róla.
Maximálisan meg vagyunk vele elégedve.
U.i.: Külföldön élek, itt nem is nagyon árulják a kőlapos verziót. Viszont a raklett nagyon népszerű, mindenkinek van kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!