Keksztekercs krémjéhez milyen vajat használjak? Azt írja vaj, de teavaj vagy margarin a jobb?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 10:10
1/8 anonim válasza:
Én a síma teavajat használnám, a margarinnak szerintem más az íze, mint a vajé.
3/8 anonim válasza:
A margarin nem vaj. A hiper-szupermarketekben találsz saját márkás csomagolású vajakat, azok nem vészesen drágák.
4/8 anonim válasza:
Süteményebe teavajat kell használni, meg a zsircsökkentett sem jó.
A margarin meg nem vaj, hanem módositott olaj, tele vegyszerekkel meg transzzsirokkal, magyarul szemét.
5/8 anonim válasza:
Mindig margarint használok, mert a vaj sem sokkal jobb, viszont sokkal drágább.
6/8 anonim válasza:
ha nagy sikert akarsz elérni a keksztekerccsel,akkor majd egyszer ezt a krémet csináld meg hozzá:
10 dkg cukrot fél dl vizzel felforralni,amikor már félig kihült beletenni: 7 dkg rámát,9 dkg tejport,10 dkg kókuszt
7/8 anonim válasza:
Ha ízletes krémet akarsz, akkor teavajat használj.ha mégis margarin mellett döntesz az ára miatt, akkor a Ramát, mert legalább tejesmargarin.
Tészta gyúrásához viszont teljesen jó a margarin, de a krémeknél jobban érvényesül a vaj valódi, kellemes íze.
8/8 anonim válasza:
Én Ráma margarint használok hozzá. Nagyon finom vele a keksztekercs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!