Vajkrémhez (tortára) a teavaj jobb, vagy a margarin?
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 08:52
1/5 anonim válasza:
nekem . a ráma vált be . Probáld ki most valamelyiket legközelebb a másikat és akkor el tudod dönteni, hogy neked melyik jobb.
2/5 anonim válasza:
a vaj ízletesebb, a margarin gazdaságosabb.Spórolási
okokból én is rámát használok.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
és ha festeni szeretném a vajkrémet akkor is jó a rama? az vizesebb vagy nem is tudom, ugyanúgy homogén lesz a szín?
pár csepp folyékony ételfestékkel kéne halvány lilát vagy rózsaszínt előállítanom, a festéket már megvettem :)
2012. szept. 6. 10:47
4/5 anonim válasza:
nyugodtan festheted is, felveszi a krém, de keveset, és apránként tedd bele, hogy tudjon jól keveredni, és lásd, hogy milyen a szín.
5/5 anonim válasza:
Hétvégen sütöttem kisfiamnak, rendes vajjal, nem akartam margarinozni, jobban szeretem a természetes dolgokat. Finom lett, csak hűtőből kivéve elég kemény. Lehet, ha újra csinálnám, akkor felesbe venném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!