Teavaj vagy margarin?
Én hosszú ideig a margarint használtam, de nem olvastam jókat róla, végülis váltottam, és most már csakis vajat használunk, lehetőleg magyar vajat.
A sütemény is egész más ízű lesz tőle, sokkal finomabb. Pl. a Fény utcában lévő Auguszt cukrászdában is csak vajat használnak a süteményeikhez, egyszer beszéltünk erről a tulaj feleségével.
De nemcsak sütihez, a reggeli szendvicshez, stb., szóval a margarint teljesen kiiktattuk, nincs is itthon.
Igaz, a vaj kicsit drágább mulatság, de az egészség is fontos.
a vaj és a margarin között óriási különbség van.
gondolom Te is tudod, hogy a vaj állati eredetű és
80 % zsírtartalmú, a margarin pedig művi úton előállított növényi zsírból álló különböző zsítartalommal rendelkező termék.
Én a magam részéről a vajat választom,ha kenyérre kell kenni, de sütéshez a margarin is tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!