Van olyan margarin (kocka), amiben a telített zsírok aránya nem 40-50%, hanem 15-20 %?
Szuper. A magas zsírtartalmú egészségtelen és hízlal, az alacsony zsírtartalmú megint nem jó. A kocka margarin ká nehéz, a light margarin tele van adalékanyagokkal... Olajjal nem lehet sütni... ?!?! Téboly
Mi a sz@rral süssek akkor? Ne süssek?
Akkor aki süt az mivel süt? 600 Ft/125grammos Flórával?
Bio margarinnal? Vagy mivel??
Aki egészségesen szokott sütni és van valami használható , bevált sütő margarinja, írja meg légyszi...!!
Köszi
Zsírral sütöm a húst, azzal csinálom a pörköltet.
A zöldségeket olajon dinsztelem.
A kenyérre vajat kenünk.
A természetes zsírok még mindíg jobbak mint a kémiai úton megkeményítettek.
Ja, és orvos vagyok. és az egész családom is az.
10 dkg olajat? Az nem sok egy kicsit? Az kb. 1 decinyi,nem?(+ - kevéske)
És azzal is sikerülnek? A kelt tészták is? A kekszek is?
Az omlósak is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!