Van olyan margarin (kocka), amiben a telített zsírok aránya nem 40-50%, hanem 15-20 %?
Figyelt kérdés
Olyat keresek, amiben a 70 gr zsírból nem 30-35 gr telített zsír van, hanem kevesebb, olyan 15-20 gr.2011. okt. 2. 13:39
21/21 anonim válasza:
Szia.
Látom már nem mai téma, de én csak ma jutottam oda, hogy körülnézek a csökkentett zsírtartalmú sütő margarinok között. Én csak a spar-ban néztem meg, de ott is volt mindenféle választék. Pontosan nem emlékszem, de kockában csak a liga volt 70 helyett 60g-os, ezen kívül a többit olyan tégelyben árulták, mint a normál margarint. Ilyenből találtam egy bio margarint (60g), ez ha jól emlékszem csak kicsivel volt 20% felett. A leg-zsírszegényebb egy 50g zsírtartalmú volt. Nevére sajna már nem emlékszem, de mint mondtam, a spar-ban van, és ha ott van, akkor máshol is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!