A vaj és a margarin között mi a különbség? :D
" margarin pedig kőolaj származékból,"
Az anyád kínja!!! Annyira nem értesz a kémiához hogy az már sok!!Növényolajokból repce napraforgó olajból van egy hidrogént katalizátorral rákötve!A katalizátor nikkel ami nem adódhat hozzá a margarinhoz és szűrővel meg mágnesekkel teljesen el lehet távolítani.
Utolsónál a pont, majdnem.
Vaj - állati, margarin - növényi.
Az, hogy melyik egészségesebb, erősen vitatott, mindenhol mást írnak, senki nem tudja az igazságot.
A vaj növeli a koleszterinszintet, ez hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához.
Az margarin, ha hidrogénezett, nagyon egészségtelen - állítólag. + Van benne pár dolog, ami nem odavaló, pl. tartósítószer. Az a vajban pl. nincs.
17.01
A túlzott zsír- és koleszterinfogyasztás a közeljövőben biztos nem lesz divat. Persze ésszel használva nincs semmi baj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!