Igaz, hogy a margarin rákot okoz?
minden rákot okoz...
Amargarin vegyi anyagokkalkeményített növényi olaj.
Nem jó vegyi anyagokat enni... aztán hogy mi okoz rákot,azt csak a Jóisten tudja
Nem szívesen eszek margarint, maradok a sima vajnál. Azért száműztem, mert nemegyszer bennmaradt véletlenül a hűtőben kb egy évig és nem volt semmi baja (kicsit besárgult). Ez kocka margarin volt. A tégelyes margarinból viszont különvált a zsiradék + a víz és olyan furán nézett ki...
Olyat se láttam még hogy valamelyik penészes lett volna (a vajjal nemegyszer megesett). És ez biztosan nem jelent jót :(
Ezt a wiki-n találtam: Hippolyte Mège Mouriès fejlesztette ki a 19. században, Franciaországban, III. Napoleon megbízatására, a vaj olcsó alternatívájaként, elsősorban a francia tengerészet élelmezésére.
Szóval ez csak egy "pótlékélelmiszer", mely a szervezetnek biztosan nem jó, csak olcsó. Én sem szívesen eszem meg, próbálok felhagyni az evésével, de a vajtól meg félek, hogy hizlalóbb. Anyukám már csak zsírt eszik helyette, amit ő maga süt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!