A receptbe vaj kell. Az teavaj vagy margarin? Nem találtam a boltba olyat, hogy vaj.
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 20:56
2/5 anonim válasza:
Attól is függ milyen recept, pl. sütikrémbe amit a vaj tart össze inkább teavaj, kockamargarin, tejszínes húsételekbe viszont jó a margarin is, az lágyabb.
3/5 anonim válasza:
Teavaj vagy márkázott vaj. Jóval drágább, mint a margarin, de ha krémbe kell sokkal lágyabb ízt kölcsönöz.
5/5 anonim válasza:
ha vajat ír, akkor vajat tegyél bele. a teavaj 80 % zsírtartalmú a kockamargarin pedig csak 70 %-os.
minden süti finomabb vajból, mert az állati zsiradéknak
egész más az íze.
de az ára miatt én is gyakran használok margarint is.
vannak tejes margarinok is pl a ráma, de már az sem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!