Torta tetejét melyikkel jobb bevonni? Sima porcukor valami folyadékkal elkeverve, vagy porcukor tojásfehérjével?
Figyelt kérdés
Minta lesz rajta és a kontúrok között szeretném kitölteni valamivel. Melyikkel lehet szebbet csinálni, ami nem is nagyon folyékony, de nem is túl sűrű, és szép egyenletes lesz?
Illetve arányokat esetleg tudnátok írni hogy miből mennyit rakjak bele, ami pont elég a torta tetejére?
2013. júl. 28. 11:25
1/2 anonim válasza:
Mindkettő cukormáz, így találsz rá sok bevált receptre is.
a "sima" az a fondant, a tojásfehérjéssel szebben lehet rajzolni pl a mézeskalácsoknál, de lehet, hogy másnak a cukros-vizes vált be.
olvasgass pár receptet, főleg, ahol kommentek is vannak.
mindmegette, Andi konyhája stb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet :) Végül a tojásfehérjés mellett döntöttem, remélem jó lesz :)
2013. júl. 28. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!