Vettem két 200g-os magas minölségü marcipán masszát tortához de nem tudom, hogy kell használni irja a recepttipp szerint kell hozzá porcukor tojássárga vaj vaniliacukor meg liszt. Ezekkel össze kell megint gyurni? Vagy hogy?
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 12:22
1/2 anonim válasza:
na,ezt most nem értem. ha ez rendes marcipán,akkor ezt csak ki kell nyújtani,majd a tortát bevonni vele.miért kéne még bármivel is összegyúrni?
2/2 anonim válasza:
Isten ments,hogy ezeket hozzárakd!Porcukron kell kinyújtani a marcipánt.A tortát előtte vajrémmel(porcukor+ vaj habosra keverve)be kell vonni.Egy cukrász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!