Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy jobb a hátszín?

Hogy jobb a hátszín?

Figyelt kérdés
Alig, közepesen vagy jól átsütve?
2013. aug. 5. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Ki hogy szereti.

Angolosra, vagy közepesen átsültnek jó minőségű hátszín kell, és jó sokáig pácolt, vagy "lógatott" húst érdemes használni.

Ha van ilyen, akkor félangolosra is megéri megcsinálni, másabb, érdemes megkóstolni.

Ha nincs ilyen minőségű, vagy ilyen eljárással előkészített, akkor jobb átsütni.

2013. aug. 5. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2013. aug. 5. 20:02

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!