Hogy lehet elkerülni, hogy égett szag legyen sütés közben a sütőben?
Figyelt kérdés
Ha pizzát, süteményt vagy pogácsát sütök a sütőben, akkor nincs semmilyen szag, tehát a sütő maga az tiszta. Viszont ha pl. oldalast sütök, akkor undorító égett zsírszag és füst van. Vizet is szoktam a sültek alá önteni. A hús nem szokott megégni, csak alatta lévő zsíros víz bűzlik.2016. jan. 31. 08:46
1/2 anonim válasza:
Kisebb tepsiben süsd, amit kitölt a benne sütött hús. Nálunk is állandó probléma (na meg utána mosogatni!!), és ez elég jó megoldás.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2016. jan. 31. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!