Ha besamelles ételt sütünk, a tetejére szórt szerecsendió megég, -ezáltal az étel (teteje) - égett ízű is lesz?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 13:27
1/5 anonim válasza:
Ne a tetejére szord hanem keverd bele a szerecsendiót a besamelbe..
3/5 anonim válasza:
ahogy első mondja
a besamellbe kell keverni mindig, nem rátenni
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!! :)
2012. nov. 6. 14:30
5/5 anonim válasza:
Ha rászórnád, ha nem is égett íze, de kellemetlen pörkölődött íze lenne.
Mindenki jól írta, a mártásba kell keverni a fűszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!