Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha besamelles ételt sütünk, a...

Ha besamelles ételt sütünk, a tetejére szórt szerecsendió megég, -ezáltal az étel (teteje) - égett ízű is lesz?

Figyelt kérdés

2012. nov. 6. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne a tetejére szord hanem keverd bele a szerecsendiót a besamelbe..
2012. nov. 6. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a krémbe kell belekeverni.
2012. nov. 6. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ahogy első mondja


a besamellbe kell keverni mindig, nem rátenni

2012. nov. 6. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!! :)
2012. nov. 6. 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha rászórnád, ha nem is égett íze, de kellemetlen pörkölődött íze lenne.

Mindenki jól írta, a mártásba kell keverni a fűszert.

2012. nov. 6. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!