Mi az a valami a húsokban, amit ha nem szedel le és úgy sütöd meg a húst és ráharapsz akkor reccsen és gusztustalan, mint egy ilyen gumidarab?
Mindig is írtóztam ettől, tegnap "ráharaptam" egyre és azóta nem bírok enni, kajára se tudok nézni, annyira undorító volt az egész. Egyébként egy rántott csirkemell volt :D
És mielőtt azt írnátok, kényes vagyok, azt szögezzük le, ha hajat találok ételbe akkor kiszedem és eszem tovább. Mindenkinek megvan a saját undora. Köszöntem! :D
Az a "porcogó" lesz, nálunk legalábbis így hívják. A csirkemell alsó részén van.
Mindenki mástól undorodik, és erről esnki nem tehet. Ilyesmi miatt nem lehet senkit hibáztatni...
Tényleg a porcogó lesz az. Sok húson illetve csontvégeken megtalálható, vannak akik egyenesen imádják.A csirkecomvégeken is van, az oldalascsont végein is, abszulút ízlés dolga, hogy ki szereti, ki nem.
Semmi baj azzal, hogy te irtózol tőle.Ha magad készíted, akkor kis odafigyeléssel el is tudod távolítani ezeket a részeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!