Vett már valaki olyan csirkemellet aminek a csontjánál olyan mintha rohadna a hús? Én már többször jártam így, pedig friss csirkemellet veszek. Nagyon gusztustalan, mindenféle színű, olyan mintha rákos lenne a csirke. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
csirkemell2015. febr. 12. 07:40
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem tudod, hoyg néz ki valami, ha rákos!!!!
A másik meg, hoyg amit látsz, az csak annyit jelent, hogy a csirke túl lassan lett kivéreztetve és a csontok mellett maradt valamennyi, ami megalvadva fekete.
A megoldás, hogy kicsontozod, és az elszínezödött részt letávolítod.
De ha hagyod és megsütöd/fözöd, akkor sem lesz semmi bajod töle, a probléma csak optikai.
2/6 anonim válasza:
Így van! Csak a benne maradt vér festette meg a húst.
3/6 anonim válasza:
Soha nem veszek csirkemellet. Vegyél disznó vagy marhahúst, az nem véres a csont mellett sem.
4/6 anonim válasza:
Én sem vagyok egy konyhatündér, de ezen még én is jót nevettem :D
Rákos a csirke :D :D :D
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de a vért azért felismerném, ez a zöldes sárga elszíneződés nem hiszem ,hogy az.
2015. febr. 12. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!