Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogy hívják azt a kis "kalapot...

Peti971012 kérdése:

Hogy hívják azt a kis "kalapot" amit a sült kacsa/liba/csirke comb végére szoktak rakni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 21:17
 1/1 anonim ***** válasza:
84%

A hivatalos nevét nem tudom, de itt le van írva a készítési módja, ezt otthon is meg tudod csinálni:


"ha valaki mégis papírral vagy alufóliával szeretné díszíteni a kacsa, vagy csirkecombot az az alábbiak szerint tegye. Egy papírcsíkot kell vágni – ez lehet sütőpapír és normál papír is -, bevagdosni az egyik oldalát, és rátekerni a comb végére. Ez a díszítés akár praktikus is lehet, hiszen elkerülhetetlen, hogy kicsit jobban megpiruljon a comb vége, ha jól át akarjuk sütni a húst. Ezt a részt pedig simán el lehet takarni ezzel a papírral. "

2014. dec. 4. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!