Leves kacsából (szárny), pulykából (nyak) és csirkéből (máj, farhát) vegyesen. Finom lehet együtt, vagy inkább külön főzzem?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 21:51
1/4 anonim válasza:
Finom lehet, de oda kell figyelni, hogy nem mindegyik hús ugyanannyi idö alatt fö meg.
2/4 anonim válasza:
Legfinomabb így együtt, én mindig több húsból / csontos /
főzöm a húslevest. Sőt ha van otthon sertéscsontom még azt is teszek bele.
3/4 anonim válasza:
Együtt. Az én kedvencem csirke farhát+mellcsont, aprólék (láb, máj, zúza, szív) és pulykanyak darab. Mindig együtt főzöm, sokáig.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi! :D
a főzési időre odafigyelek.
2013. okt. 19. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!