Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Leves kacsából (szárny),...

Leves kacsából (szárny), pulykából (nyak) és csirkéből (máj, farhát) vegyesen. Finom lehet együtt, vagy inkább külön főzzem?

Figyelt kérdés

2013. okt. 19. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Finom lehet, de oda kell figyelni, hogy nem mindegyik hús ugyanannyi idö alatt fö meg.
2013. okt. 19. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Legfinomabb így együtt, én mindig több húsból / csontos /

főzöm a húslevest. Sőt ha van otthon sertéscsontom még azt is teszek bele.

2013. okt. 19. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Együtt. Az én kedvencem csirke farhát+mellcsont, aprólék (láb, máj, zúza, szív) és pulykanyak darab. Mindig együtt főzöm, sokáig.
2013. okt. 19. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi! :D

a főzési időre odafigyelek.

2013. okt. 19. 23:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!