Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Malac combot, és kacsa combot...

Malac combot, és kacsa combot süthetem együtt egy tepsiben?

Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem tenném, mert más fűszer illik mindkét húsféléhez. Külön készíteném(nem muszáj tepsinek lenni, akármilyen edény lehet, ami hőálló) Azért sem, mert más hőfok és sütési idő is.

Miért akarod egy tepsiben sütni?

2013. okt. 17. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én külön sütném. Ráadásul akacsát én inkább serpenyőbe tenném, úgy jobban szeretjük
2013. okt. 17. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, ha azt szeretnéd, hogy a malachusidnak legyen egy kis pikánsabb, a megszokottól eltérő íze, akkor nyugodtan, könnyen átveszi a kacsa jellegzetes ízét, zamatát.

Én nem tartanám olyan "megátalkodott" dolognak egyszer legalább kipróbálni!!!!

2013. okt. 17. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Senki sem tiltja meg, de tényleg számíthatsz arra, hogy mindegyik veszít az eredeti íz, zamat jellegéből, bár ki tudja, lehet, hogy akármi is kisülhet belőlük:)

Külön külön ismerem mindegyik "szokásait", de még nem fektettem össze őket.

De, bátraké a szerencse!

2013. okt. 17. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!