Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez szerintetek finom lesz?...

Ez szerintetek finom lesz? Vagy gusztustalan?

Figyelt kérdés
Leturmixolnék gyümölcsöket(alma,málna,szilva)és összekeverném túróval adnék hozzá kis édesítőt,és citromlevet.Ilyen túródesszert..vagy más ötletek?

2012. ápr. 1. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
gyümölcsös krémtúró lesz belőle.szilvával nekem így nem annyira szimpi,de egyébként nagyon finom! Én mézet szoktam bele tenni, és ha van akkor egy kis tejszínt,vagy natúr joghurtot.
2012. ápr. 1. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól hangzik. Ha csak darabosra turmixolod biztos gusztusos lesz. Vaníliás cukrot is tennék bele.
2012. ápr. 1. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Én csak a málnát turmixolnám,és keverném a túróhoz,a másik két gyümölcsöt meg a citromlevet is kihagynám,de te tudod!:)
2012. ápr. 1. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó amit elképzeltél, de valóban a kevesebb több...

a túrót keverd édesre, krémesre, és talán egyik gyümölccsel, amit pépesítettél. a többit egészben, vagy darabolva add hozzá, esetleg egy pici fahéj is mehet bele. citromlé csak annyi, hogy ne legyen túl édes. viszont a citrom reszelt héja feldobja a kompozíciót:)

2012. ápr. 1. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én vaníliás cukor helyett vaníliás hidegen keverhető pudingport raknék bele, mert a gyümölcslevek nagyon elhígítják a túrót, az meg szépen megköti, és jó ízt is ad neki.

Lehet még bele tenni pörköletlen natúr mogyorót, vagy kesudiót, esetleg gabona pelyhet, hogy valami roppanós is legyen benne, nagyon sokat dob rajta.

2012. ápr. 1. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Hú, hát ezt így ilyen formában tuti nem enném meg, főleg mert utálom a szilvát és a túrót is.:D Amúgy egy jó banánpudingot vaniliapudinggal(danett) el tudnék képzelni :) Vagy málnaturmixot :D Eperturmixot!!! :D Húú, most ezen fog járni az agyam :D

Én mindenféleképpen pudingot tennék bele túró helyett.... :D És a szilvát is felcserélném :D :D

2012. ápr. 2. 17:20
 7/7 A kérdező kommentje:
ezis jó csak énmeg a banánt utálom:D
2012. ápr. 2. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!