Tudnátok nekem valami finom eurókrémes receptet adni?
Figyelt kérdés
Holnap ebédre valami eurókrémeset szeretnék csinálni,de semmi receptem sincs.Nektek van valami bevált receptetek,amibe kell eurókrém?2012. márc. 22. 11:59
1/3 anonim válasza:
mivel pohárkrém, nem tudom milyen tésztát bírna el, de amúgy is van benne liszt bőven, szerintem úgy jó, ahogy van, vagyis pohárba adagolva, díszítve.
2/3 anonim válasza:
palacsintába töltteném, esetleg fel lehet dobni valami gyümölcsel, vagy croassanba töltheted..
3/3 anonim válasza:
muffinformába levelestéstából csinálj ki kosárkákat és azokat töltsd meg vele habzsákból, vagy neylonzacsiból, aminek kivágod a csücskét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!